Følg os

Serie 8

SERIE 8 - DEUTZ-FAHR

Kan man forene styrke med smidighed? Helt sikkert, for det har DEUTZ-FAHR gjort med DEUTZ-FAHR 8280 TTV, der er en særdeles vellykket traktor med 268 hk. Den har kræfterne og udrustningen til at løse alle hverdagens udfordringer, og så er den ekstrem behagelig at køre. Smidig, komfortabel og med magt over opgaverne. DEUTZ-FAHR er lykkedes med at udvikle en kompakt, men stabil traktor, der er en nydelse at køre med.

Incl. 3 års TractorCare garanti, ekskl. moms og levering. Begrænset antal.

Tilkøb GPS RTK til 49.000,-

8280 TTV

1.340.000,-

En komplet traktor

Det er vanskeligt at begrænse sig, når man skal beskrive DEUTZ-FAHR 8280 TTV, for den har mange interessante specifikationer og udstyrslisten er lang. Den får sine kræfter fra en 6-cylindret DEUTZ TTCD Stage V DCR-motor med dobbelt turbolader og eVisco ventilator. Transmissionen er en robust TTV T7780 med 3 kørestrategier, PowerZero, 2 cruise-hastigheder og PowerShuttle – og sådan kan man blive ved med at remse imponerende tekniske data op.

Spring den lange tekniske liste over og besøg vores forhandlere, tag plads i kabinen og få en gennemgang. Du bliver begejstret.

 

Produktiv køreglæde

En DEUTZ-FAHR 8280 TTV er en topmoderne arbejdshest. Et perfekt samspil mellem motorstyrke og transmission udgør platformen, og el-hydraulisk PTO med 3 hastigheder og Auto-PTO i kombination med en hydraulikudrustning med en 210 l/min. pumpe, 5 EDV-ventiler og Power Beyond fuldender udrustningen til arbejdet med redskaber. En 11 tons lift er absolut også en fordel i marken.

Smidig kørekomfort er et andet særkende ved DEUTZ-FAHR 8280 TTV. Du sidder i en luftaffjedret MaxiVision 2 kabine og har det fulde overblik via en 12” iMonitor3 terminal og et InfoCenterPRO 5” display. Betjeningen er ekstrem brugervenlig, så den bliver du hurtigt fortrolig med.

Galleri

Brochure