Følg os

Serie 6

Deutz-Fahr Serie 6 kampagne - Find den model der passer dine behov

Deutz-Fahr Serie 6 er en meget bred serie med allround-traktorer, der leveres med RV-, PS- eller TTV-transmission.

Fælles for dem alle er deres smidighed, brugervenlige betjening og høje udstyrsniveau for klassen.

Tag vores forhandlere med på råd og få et fordelagtigt tilbud på den model, der matcher dine behov bedst.

6135C TTV

769.000,-

6150.4 TTV

839.000,-

6165 TTV

959.000,-

6165 TTV
Med frontlæsser

1.039.000,-

6190 TTV

1.049.000,-

Økonomisk fleksibilitet

Høj kvalitet og brugervenlig betjening er standard, uanset hvilken Deutz-Fahr du vælger. Tilbage står så at vælge den rigtige DEUTZ-FAHR Serie 6 traktor til dit behov. Kører du meget på landevejen? Har du behov for en god frontlæsser-traktor? Eller har du mest af alt behov for en traktor, der altid starter og kan køres af alle.

I DEUTZ-FAHR Serie 6 kan du finde en traktor, der matcher dine behov og budget, så du får maksimal brugsværdi for pengene til lige netop dine opgaver. Ud over en overordnet vurdering af, hvor mange hk dine opgaver kræver og hvor meget hydraulik dine redskaber har behov for, foreslår vi, at du overvejer hvilken transmission, der matcher dit temperament. I DEUTZ-FAHR Serie 6 finder du nemlig både PowerShift, RC-shift, den nye RV-shift og den berømte trinløse TTV-transmission.

Mulighederne er mange. Valget er dit! 

Den nye DEUTZ-Fahr 6C

Det nyeste medlem af DEUTZ-FAHR Serie 6 hedder 6C. Det er tre traktorer med henholdsvis 126 hk, 135 hk  og 143 hk i serien. Det er smidige traktorer med 4-cylindrede motorer og en supermoderne 3-trins PowerShift- transmission, der giver en køreoplevelse, som næsten matcher en fuld trinløs transmission.

Traktorerne kan udrustes efter individuelle ønsker med f.eks. en 120 liter LS-pumpe, elektriske hydraulikventiler, automatisk klimaanlæg og både kabine- og forakselaffjedring – men hvis mindre kan gøre det, er det bestemt også en mulighed.

Med panoramaudsyn fra de rummelige komfortkabiner er rammerne på plads for en god arbejdsdag.

Galleri

Brochure