Følg os

Serie 5

Serien til alle

Hvordan kan der være 6 traktorserier fra samme mærke i hk-spændet fra 62hk – 113hk? Det kan der, fordi DEUTZ-FAHR har samlet en række meget forskellige traktormodeller under samme serie-betegnelse. 

En DEUTZ-FAHR Serie 5 kan nemlig både være en smidig, højtudrustet allround landbrugstraktor med trinløs transmission og en helt enkel 3-cylindret traktor med syncro-gearkasse. Serien rummer også nogle af de mest avancerede smalsporede traktorer, markedet kan tilbyde, så udvalget i Serie 5 er enormt bredt. 

5080D Keyline GS

299.000,-

5115D TTV

665.00,-

5125 GS

449.00,-

Let og elegant

Hvis du foretrækker en smidig traktor med lav egenvægt og trinløs transmission, så er DEUTZ-FAHR Agrotron 5000 D TTV en ideel løsning. De er bygget efter princippet om, at kun det bedste er godt nok, så kvaliteten er i top, de tekniske løsninger topmoderne og kabinekomforten suveræn for en traktor i denne klasse.

 

Standardudstyret er imponerende! Her får du en traktor med en rummelig 4-søjlet luksuskabine med helt plant gulv, AC og luftaffjedret sæde. En 100 liter LS-hydraulikpumpe suppleres af en separat 42 liter pumpe til styretøjet og op til 5 DV elektriske ventiler og en kraftig lift med EHR-betjening understreger, at mindre traktorer godt kan have stor brugsværdi.

Starter altid og kan køres af alle

Når du har brug for en enkel traktor, som altid starter og kan køres af alle, så er Deutz-Fahr Serie 5D Keyline et fornuftigt valg i klassen fra 66 – 102 hk.

De får kræfterne fra topmoderne 3-cylindrede FARMotion 35 motorer, der overholder gældende miljønormer og tophastigheden er 40 km/h, som nås ved kun 1.800 motoromdrejninger.

4WD og 4-hjulbremser er standard. Det samme er en 56 l/min. hydraulikpumpe og 3 mekaniske hydr. ventiler, der sammen med en EasyLift med imponerende 3.500 kg løfteevne og 3 PTO-hastigheder gør traktoren til en rigtig allrounder.

Hvis pladsen er trang er løsningen en smalsporet Deutz-Fahr

Når traktorer kører fra de store landbrugsmarker til specielle rækkeafgrøder eller ud i den grønne plejesektor hos anlægsgartnere og kommuner, ændres nogle af kravene markant. Der er stadigvæk behov for pålidelig motorkraft, effektive transmissioner og rigelig hydraulikkapacitet, men de ydre mål skal minimeres, og smidigheden skal helst være endnu større end på en konventionel traktor.

 

De smalsporede DEUTZ-FAHR Agrotron 5 DV/DS/DF med enten TTV eller PowerShift er suveræne, når pladsen er begrænset. Med op til 113 hk og en totalbredde ned til kun 113 cm (afh. af dækmontering) er her virkelig tale om en stor traktor i en lille krop. Og trods den minimale totalbredde er kabinen forbavsende rummelig, så ergonomien er helt i top.

Nu kan du få din Deutz-Fahr Serie 5 DF TTV med 4-hjuls-styring

Deutz-Fahr har altid haft et godt øje til vinbønderne og deres udfordrende dyrkningsforhold. Nu har man så udviklet en 4-hjulsstyret version af den smalsporede Serie 5. Den kan køre konventionelt, med 

4-hjulsstyring og sågar krabbestyring! Dens venderadius er blevet ca. 26 % mindre med 4-hjulsstyring.

 

Den er ikke en del af vores standardsortiment, men man behøver ikke være vinbonde for at få glæde af den ekstremt smidige kørsel, så tag en snak med vores forhandlere, hvis det er noget for dig! 

Galleri

Brochure