Følg os

Serie 7

Serie 7 - Deutz-Fahr

DEUTZ-FAHR 7250 TTV er en af de mest betydningsfulde modeller i den moderne DEUTZ-FAHR historie. Med den løftede fabrikken designet i samarbejde med det berømte firma Giugiaro Design og skabte platformen for ekstrem høj kørekomfort, brugervenlig betjening og anvendelsen af multimedie-teknologi. Siden er traktorserien udvidet med flere modeller og har gennemgået yderligere forbedringer, men det er stadigvæk en ikonisk DEUTZ-FAHR model.

 

Vores erfaring er, at kunderne vælger DEUTZ-FAHR Serie 7 på grund af dens smidighed, funktionalitet og høje brugsværdi – og ja, så kan de også lide at sidde godt, for komfort er ikke luksus, når arbejdsdagen er lang.

Incl. 3 års TractorCare garanti, ekskl. moms og levering. Begrænset antal.

Tilkøb GPS RTK til 49.000,-

7250 TTV

1.175.000,-

Smidig køreglæde​

DEUTZ-FAHR Agrotron Serie 7 TTV er en fantastisk traktor med høj brugsværdi og flot design. Kabinen er topmoderne, komforten er høj og betjeningsfaciliteterne utroligt brugervenlige. Serie 7 traktorerne er ikke alene kraftfulde på marken, de er også utroligt smidige på landevejen og rundt om på gården. Hvis traktorerne udrustes med autostyring og GPS RTK er produktiviteten helt i top i marken, og med frontlæsser er den ekstrem smidig, for traktoren har separat oliepumpe til styretøjet.

 

Serie 7 TTV fås i en Warrior-edition med ALT i udstyr.

 

Spar diesel – kør Deutz-fahr

DEUTZ-FAHR har fokus på optimal driftsøkonomi. En af elementerne er, at brændstoføkonomien er god. Det arbejder DEUTZ-FAHR med på flere områder. Moderne motorstyringer, transmissioner og ventilatorer er nogle af redskaberne. Her får du f.eks. en trinløs transmission, der kombinerer mekanisk og hydrostatisk effektoverførsel. Det sikrer minimalt effektoverførsel uden tab af smidighed i transmissionen. Du kan også vælge mellem 3 kørestrategier: Manuel, Auto og PTO-mode og har 2 hastighedstempomater til rådighed. Og ikke mindst kan du køre 40 km/h ved stærkt reduceret omdrejningshastighed.

Galleri

Brochure