DEUTZ-FAHR
Serie 9

SERIE 9 - DEUTZ-FAHR

Potent POWER og komfortabel, smidig kørsel – en DEUTZ-FAHR Serie 9 løfter effektiv produktivitet til et meget højt niveau. Her får du en traktor, der er suveræn på alle områder, med en fuldendt kombination af topmoderne teknologi, rå power og nærmest generøs udrustning, der sammen med et flot design og maksimal komfort er den helt i sin egen klasse.

 

Serien leveres i 4 modeller fra 274 – 336 hk, men vi koncentrerer os primært om DEUTZ-FAHR 9340 TTV med op til 336 hk, 12 tons lift og kraftig hydraulikudrustning, for erfaringen har vist, at det er den model, danske kunder efterspørger.

 

Kompromisløs kraft, udsyn, produktivitet og komfort er en populær kombination.

 

1.500.000

Incl. 3 års TractorCare garanti, ekskl. moms og levering. Begrænset antal.

Tilkøb GPS RTK til 49.000,-

POWER og produktivitet.

En DEUTZ-FAHR Serie 9 er suveræn på alle områder. En imponerende 7,8 liters, 6-cylindret DEUTZ TTCD-motor med 4 ventiler pr. cylinder, twin turboladere, intercooler og Deutz Common Rail indsprøjtning med integral kontrol sørger for ekstraordinær POWER til det hele. 

En stor LED-lyspakke, semi-aktiv affjedring og eksterne skivebremser sørger for sikkerheden og kraftig hydraulik med lynhurtig respons løser arbejdsopgaverne med stor nøjagtighed. DEUTZ-FAHR Serie 9 giver dig også 12 tons løftekraft i bagliften og 5 tons løftekraft i frontliften at arbejde med, så den kan håndtere dine redskaber uden problemer.

Kabine

Man kan nøjes med at køre i en bil med en moderne instrumentering og gode sæder, eller man kan sætte sig til rette i en luksuriøs MaxiVisionPRO Cab med fokus på komfort, brugervenlig betjening og logisk instrumentering. 


Kabinen er designet af Giugiaro Design, der også står bag nogle af verdens mest spektakulære biler. Det ses i materialevalget, den fuldendte stil og en lang række features, der er med til at gøre arbejdsdagen behagelig. Dæmpet kabinebelysning, oplyste trin, masser af aflægningsplads, køleboks til madpakken osv. Der er tænkt på det hele.

Og hvad med overblik og betjening? Den er lige så komplet og effektiv som resten af kabinen. Prøv selv. Tag plads i en DEUTZ-FAHR MaxiVisionPRO Cab og bliv overbevist. Det er en helt igennem perfekt arbejdsplads.


Video, billeder og brochure

SUVEREÆN PÅ ALLE OMRÅDER